Zobaczcie jak Dominika i Jacek przyrządzają pyszne dipy z udziałem naszych produktów 😋 Pamiętajcie, że już niedługo Andrzejki, zaskoczcie swoich znajomych i zróbcie przekąski sami, zamiast kupować gotowce! 😉
Składniki na poszczególne sosy znajdziecie poniżej:
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki śmietany 18%
- 1 łyżeczka kaparów
- 5 grzybków marynowanych (np. pieczarki)
- 5 korniszonów
- 2 szalotki
- pieprz
- sól
- 3 łyżki majonezu kętrzyńskiego (lekkiego)
- sok z 1/2 limonki
- 2 plastry świeżego ananasa
- szczypta płatków chilli
- kawałek imbiru (ok.1cm)
- garstka świeżej kolendry
- miód (opcjonalnie)
- 3 łyżki majonezu
- garść suszonych grzybów
- szalotka
- odrobina koperku
- łyżeczka masła
- sól
- pieprz
- 3 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu
- 1 łyżeczka miodu
- 1 łyżeczka musztardy stołowej
- 2 szalotki
- odrobina soku z pomarańczy
- sól
- 3 łyżki majonezu czosnkowego
- 6 ząbków czosnku
- garść świeżej bazylii
- sok z 1/2 cytryny
- miód (opcjonalnie)
- sól
- pieprz
Zostaw komentarz