Zobaczcie jak Dominika i Jacek przyrządzają pyszne dipy z udziałem naszych produktów 😋 Pamiętajcie, że już niedługo Andrzejki, zaskoczcie swoich znajomych i zróbcie przekąski sami, zamiast kupować gotowce! 😉
Składniki na poszczególne sosy znajdziecie poniżej:

  • 3 łyżki majonezu
  • 2 łyżki śmietany 18%
  • 1 łyżeczka kaparów
  • 5 grzybków marynowanych (np. pieczarki)
  • 5 korniszonów
  • 2 szalotki
  • pieprz
  • sól
  • 3 łyżki majonezu kętrzyńskiego (lekkiego)
  • sok z 1/2 limonki
  • 2 plastry świeżego ananasa
  • szczypta płatków chilli
  • kawałek imbiru (ok.1cm)
  • garstka świeżej kolendry
  • miód (opcjonalnie)
  • 3 łyżki majonezu
  • garść suszonych grzybów
  • szalotka
  • odrobina koperku
  • łyżeczka masła
  • sól
  • pieprz
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka musztardy stołowej
  • 2 szalotki
  • odrobina soku z pomarańczy
  • sól
  • 3 łyżki majonezu czosnkowego
  • 6 ząbków czosnku
  • garść świeżej bazylii
  • sok z 1/2 cytryny
  • miód (opcjonalnie)
  • sól
  • pieprz

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.