
Kabaret Paranienormalni z Kętrzyńskim

Nowa nazwa marki Kętrzyński. Sekret namingu w majonezie

Zobaczcie jak Dominika i Jacek przyrządzają pyszne dipy z udziałem naszych produktów ? Pamiętajcie, że już niedługo Andrzejki, zaskoczcie swoich znajomych i zróbcie przekąski sami, zamiast kupować gotowce! ?
Składniki na poszczególne sosy znajdziecie poniżej:
[cmsmasters_row data_shortcode_id=”i84phcouoo” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”oixz22ooq9″ data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_toggles shortcode_id=”rhnzcncd86″ mode=”toggle” animation_delay=”0″][cmsmasters_toggle shortcode_id=”ihv6o52xoe” title=”SOS TATARSKI:”]
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki śmietany 18%
- 1 łyżeczka kaparów
- 5 grzybków marynowanych (np. pieczarki)
- 5 korniszonów
- 2 szalotki
- pieprz
- sól
[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle shortcode_id=”j1q52pg3uk” title=”DIP ORIENTALNY (TAJSKI)”]
- 3 łyżki majonezu kętrzyńskiego (lekkiego)
- sok z 1/2 limonki
- 2 plastry świeżego ananasa
- szczypta płatków chilli
- kawałek imbiru (ok.1cm)
- garstka świeżej kolendry
- miód (opcjonalnie)
[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle shortcode_id=”lq27q7uxc” title=”DIP GRZYBOWY:”]
- 3 łyżki majonezu
- garść suszonych grzybów
- szalotka
- odrobina koperku
- łyżeczka masła
- sól
- pieprz
[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle shortcode_id=”hcbjjd73j” title=”DIP PIEPRZOWY:”]
- 3 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu
- 1 łyżeczka miodu
- 1 łyżeczka musztardy stołowej
- 2 szalotki
- odrobina soku z pomarańczy
- sól
[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle shortcode_id=”9zly2zriu” title=”SOS CZOSNKOWY:”]
- 3 łyżki majonezu czosnkowego
- 6 ząbków czosnku
- garść świeżej bazylii
- sok z 1/2 cytryny
- miód (opcjonalnie)
- sól
- pieprz
[/cmsmasters_toggle][/cmsmasters_toggles][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]
