Składniki

1 dojrzała gruszka
1 łyżka masła
1-2 łyżki miodu gryczanego
ser pleśniowy blue (ok. 6 plasterków)
majonez Kętrzyński Delikatny
6 plasterków szynki szwarcwaldzkiej
bułka paryska
garść rukoli

Wykonanie

1.Masło rozpuszczamy na patelni.
2.Dodajemy miód, czekamy aż wszystko ładnie się stopi.
3.Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie).
4.Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie).
5.Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie).
6.Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie).

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.