
1 dojrzała gruszka | |
1 łyżka masła | |
1-2 łyżki miodu gryczanego | |
ser pleśniowy blue (ok. 6 plasterków) | |
majonez Kętrzyński Delikatny | |
6 plasterków szynki szwarcwaldzkiej | |
bułka paryska | |
garść rukoli |
1. | Masło rozpuszczamy na patelni. |
2. | Dodajemy miód, czekamy aż wszystko ładnie się stopi. |
3. | Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie). |
4. | Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie). |
5. | Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie). |
6. | Gruszkę obieramy z gniazda nasion, kroimy w grubsze plastry, dodajemy do miodu, karmelizujemy (aż miód ładne oblepi, a gruszka trochę zmięknie). |
Zostaw komentarz