Polecamy na pyszne jajeczka faszerowane przygotowane przez Panią Natalię ze Słodko-kwaśnej Kuchni. Przygotowanie tych jajek jest proste i szybkie. Chrupkości dodaje tu rzodkiewka a pikantności majonez chrzanowy od Majonez Kętrzyński.
4 jajka ugotowane na twardo | |
4 rzodkiewki | |
1 łyżka majonezu chrzanowego Kętrzyński | |
sól, pieprz, szczypiorek |
1. | Jajka obieramy ze skorupek i przekrawamy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka i przekładamy do miseczki. |
2. | Do żółtek dodajemy majonez i rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki myjemy i kroimy w drobną kosteczkę |
3. | Dodajemy rzodkiewki do żółtek z majonezem, przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. |
4. | Nakładamy farsz do miejsc po żółtkach, posypujemy odrobiną szczypiorku. |
Polecamy na pyszne jajeczka faszerowane przygotowane przez Panią Natalię ze Słodko-kwaśnej Kuchni. Przygotowanie tych jajek jest proste i szybkie. Chrupkości dodaje tu rzodkiewka a pikantności majonez chrzanowy od Majonez Kętrzyński.
Zostaw komentarz