Archiwa: <span>Profiles</span>

Home / Profiles
Profiles

Jurek

Kuchnia włoska, w której się specjalizuję, bogata jest w różnego rodzaju sosy. Konsystencja Majonezu Kętrzyńskiego sprzyja tworzeniu gęstych i intensywnych w smaku dressingów.

Profiles

Andriej

Nie każdy wie, że ten majonez można używać do gorących sosów, bo nie ma sztucznych dodatków. Przy grillowaniu, smażeniu, produkty zamarynowane Kętrzyńskim nie przypalają się.

Profiles

Błażej

W naszej restauracji przy przygotowaniu potraw, używamy wyłącznie naturalnych i świeżych składników. Na co dzień sami przygotowujemy majonez, lecz Kętrzyński mamy w jednej z potraw...

Profiles

Paweł

Majonezu Kętrzyńskiego najchętniej używam jako bazy do sosu czosnkowego i sałatek. Świetnie sprawdza się także w roli dekoracyjnej, bo jest bardzo gęsty.